Γ. Βάλεμ: “Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην Εθνική”

 

Για τον αυριανό(5/9) αγώνα με το Μαυροβούνιο μίλησε σε Συνέντευξη Τύπου ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γιάννης Κούσουλος.

Αναλυτικά:

“Είμαι χαρούμενος που πλησιάζουμε να παίξουμε τον πρώτο μας αγώνα. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα που είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να προπονήσω τους ποδοσφαιριστές μου μετά από πολύ καιρό. Πλέον, ήρθε η ώρα να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει. Κριτήριο για όλους μας είναι ο αγωνιστικός χώρος. Παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχουμε ενώπιον μας μια μεγάλη πρόκληση και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για να ανταποκριθούμε” ανέφερε ο κ. Βάλεμ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη φιλοσοφία, τους στόχους του και τις επιλογές των ποδοσφαιριστών που έχει κάνει, ανέφερε:

“Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην Εθνική Κύπρου. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στους πιο μεγάλους ηλικιακά ποδοσφαιριστές και η μη κλήση τους, δεν έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική τους αξία. Ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε και να δώσουμε αυτοπεποίθηση στη νέα γενιά. Με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στους επόμενους αγώνες”.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Κούσουλος ο οποίος δήλωσε:.

“Αρχίζουμε μια νέα διοργάνωση για την οποία είμαστε έτοιμοι.  Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας για να πάρουμε την Εθνική μας όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ξεκινώντας από το Μαυροβούνιο αύριο και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Έχουμε κάποια νέα πιαδιά στην ομάδα. Είναι λογικό κάποιοι να έχουν άγχος στην πρώτη προπόνηση όμως είμαστε μια οικογένεια και προσπαθήσαμε να τους κάνουμε να νιώσουν άνετα από την πρώτη μέρα».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy