Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και πάει για νίκη με Μαυροβούνιο

Με προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.

Σε μια άλλη εξέλιξη όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ τα αποτελέσματα του COVID-19 τεστ των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας και του προσωπικού της Εθνικής Ανδρών, ενόψει του αυριανού αγώνα με το Μαυροβούνιο, είναι όλα αρνητικά.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Τάσος Κίσσας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Χάρης Κυριάκου, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Καρώ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Κύπρος Χριστοφόρου, Νικόλας Ιωάννου, Χρίστος Γουήλερ, Γρηγόρης Κάστανος, Ιωάννης Κούσουλος, Ματία Σπόλιαριτς, Μαρίνος Τζιωνής, Γιάννης Σατσιάς, Ανδρέας Αβραάμ, Χαράλαμπος Κυριάκου, Πιέρος Σωτηρίου, Λοϊζος Λοϊζου, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία και Δημήτρης Χριστοφή.
Με την ομάδα βρίσκεται και ο Βαλεντίνος Σιέλης ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με το Μαυροβούνιο λόγω τιμωρίας από το προηγούμενο Nations League.Ο αγώνας Κύπρος – Μαυροβούνιο θα γίνει το Σάββατο, στις 19:00 στο ΓΣΠ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy