Ανακοίνωσε Ρομάνα Κρίσκοβα ο Απόλλωνας

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για το πετοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα, με την 29χρονη διεθνή Σλοβάκα Ρομάνα Κρίσκοβα.

Η ανακοίνωση:

Η τελευταία προσθήκη από την ξένη αγορά για την ομάδα μας ήρθε από την Σλοβακία. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνουμε την συμφωνία με την 29χρονη εν ενεργεία διεθνή, Ρομάνα Κρίσκοβα.

Πρόκειται για μία αθλήτρια με πολλές εμπειρίες από το ψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, τόσο με τις ομάδες όπου αγωνίστηκε μέχρι τώρα, όσο και με την Εθνική ομάδα της πατρίδας της.

Να σημειώσουμε ότι η Κρίσκοβα, είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασία με την Κασέρτα Ιταλίας και θα αγωνιζόταν στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και ίσως του κόσμου.

Ωστόσο, η πανδημία ανάγκασε την Ιταλική ομάδα, λόγω οικονομικού να διακόψει όλα τα συμβόλαια που υπέγραψε, με αποτέλεσμα να αποδεχτεί την πρόταση του Απόλλωνα.

Η Κρίσκοβα είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας και έχει παρουσίες στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2017 και 2018, ως βασικό στέλεχος της ομάδας.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την Σλάβια Μπρατισλάβας και το καλοκαίρι του 2012 πήγε στην Αμερική, όπου έμεινε μέχρι το 2017. Η επιστροφή της στην Ευρώπη την βρήκε στην Ντούκλα της πατρίδας της.

Το καλοκαίρι του 2018 πήγε στο Γαλλικό πρωτάθλημα, όπου έμεινε μέχρι και πέρσι. Αρχικά ήταν στην Quimper Volley και πέρσι στην Paris Saint-Cloud.

Καλωσορίζουμε λοιπόν την Ρομάνα Κρίσκοβα στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πολλές διακρίσεις με την ομάδα μας.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy