Τα ζευγάρια του Κυπέλλου της Α΄φάσης

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η κλήρωση του Α’ γύρου του Κυπέλλου Coca – Cola.

Η κλήρωση έγινε στην παρουσία του εκ των Αντιπροέδρων της ΚΟΠ Μιχάλη Ππεκρή και του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά ενώ τη χορηγό εταιρεία Coca – Cola εκπροσώπησε ο portfolio manager της εταιρείας Ανδρέας Χριστοφή.

Ο κ. Ππεκρής ευχαρίστησε την Coca – Cola για την στήριξη της στη διοργάνωση του Κυπέλλου, μια στήριξη η οποία φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια! Πρόκειται για τη μακροβιότερη χορηγική συμφωνία στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Επίσης, ο κ. Ππεκρής ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργανώση, καθώς επίσης, στις Εθνικές μας ομάδες που έχουν επίσης υποχρεώσεις και στις ομάδες μας που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ως χρονιά ορόσημο για την Coca – Cola χαρακτήρισε τη φετινή ο κ. Χριστοφή λόγω της συμπλήρωσης 60 χρόνων από τότε που η Coca – Cola στηρίζει τη διοργάνωση του Κυπέλλου.

“Το κύπελλο Coca – Cola αποτελεί από το 1962 αναποσπαστο μερος ποδοσφαιρικής ιστορίας του τόπου μας” πρόσθεσε ο κ. Χριστοφή.

Τα έντεκα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση:

ΑΕΛ Λεμεσού – Ομόνοια Ψευδά
Άρης Λεμεσού – Εθνικός Άχνας
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΘΟΪ Λακατάμιας
Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου – Αχυρώνας Λιοπετρίου
Ερμής Αραδίππου – Ακρίτας Χλώρακας
ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Δόξα Κατωκοπιάς
Αγία Νάπα – Πάφος F.C.
Ολυμπιακός – Ξυλοτύμπου
Κούρης Ερήμης – ΑΕΚ Λάρνακας
Διγενής Μόρφου – Ονήσιλος Σωτήρας
Αλκή Ορόκλινης – Ε.Ν.Υ Διγενής Ύψωνα

Ως τυχερή ομάδα, προκρίθηκε στην επόμενη φάση Ε.Ν. Παραλιμνίου.

Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση η Ομόνοια, η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι αγώνες θα είναι μονοί. Διαθέσιμες ημερομηνίες είναι οι 16, 23 και 30 Σεπτεμβρίου 2020.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy