Το αντίο του Ενσούε στον Απόλλωνα

Ο Εμίλιο Ενσούε, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, είπε αντίο στον Απόλλωνα με ανάρτηση του στα social media.

Η ανάρτηση Ενσούε:

“Χαιρετισμούς στη μπλε οικογένεια! Ήθελα να πω αντίο σε όλους σας. Αυτό το καλοκαίρι ο σύλλογος με ενημέρωσε ότι δεν ήμουν στα πλάνα τους για τη σεζόν 20/21.

Αφού εξέτασα την κατάστασή μου στο κλαμπ, αποφάσισα ότι είμαι ακόμη νέος και έχω πολλά να δώσω και να δείξω ως ποδοσφαιριστής. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου και την ευτυχία, εμένα και της οικογένειάς μου.

Το μόνο που θέλω είναι να παίξω ποδόσφαιρο, είναι το πάθος μου και αυτό που μου αρέσει να κάνω περισσότερο και δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω εδώ.

Ήταν μια πραγματική ευχαρίστηση που υπήρξα παίκτης του Απόλλωνα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, προπονητή, προσωπικό, ιατρικό προσωπικό για τα πάντα.Ευχαριστώ τους οπαδούς για τα μηνύματά τους, που πάντα με υποστηρίζουν, στις χαρούμενες και κακές στιγμές. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων.

Ευχαριστώ”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy