Προς ΑΠΟΕΛ ο Ενσούε, τι ζητά ο Απόλλωνας!!!

Πολύ κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ώρες για το μέλλον του Εμίλιο Ενσούε στο Απόλλωνα, που ήδη βρίσκεται εκτός ομάδας.

Η ιστοσελίδα μας ψάχνοντας διεξοδικά το όλο θέμα πληροφορήθηκε ότι, όντως ο Ενσούε θέλει να πάει στον ΑΠΟΕΛ και τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Λευκωσίας. Από κει και πέρα έγιναν και κάποιες συζητήσεις μεταξύ Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος από τους “γαλάζιους” ο ποδοσφαιριστής, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα για “ανταλλαγή” του Ζαχίντ και Γιάκολις να ελευθερωθούν από τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως επίσης οι πληροφορίες μας αναφέρουν οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λευκωσίας είναι αρνητικοί στην περίπτωση Ζαχίντ, ενώ το συζητάνε για Γιάκολις. Οι όποιες εξελίξεις προκύψουν θα είναι εντός των επόμενων ημερών καθώς ήδη μπήκαμε στην αντίστροφη μέτρηση για λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Θα μείνει ελεύθερος ο Ενσούε και θα πάει ΑΠΟΕΛ με οικονομικά ανταλλάγματα για Απόλλωνα; Θα υπάρξουν αμοιβαίες ανταλλαγές; Τελικά δεν θα προκύψει κάτι; Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν από τις διοικήσεις των δύο ομάδων και τους προέδρους τους. Αναμονή λοιπόν των εξελίξεων!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy