Πατέρας Μέσι: “Φεύγουμε ελεύθεροι”, Μπαρτσελόνα: “Μόνο με 700 εκατ. ευρώ”!

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι συναντήθηκε με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα σε έναν διάλογο που κατέληξε σε απόλυτο ναυάγιο, με τις δύο πλευρές να επιμένουν η κάθε μία στο δικό της πλάνο.

Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι δεν βρίσκουν απολύτως κανένα σημείο σύγκλισης. Αυτό είναι το ξεκάθαρο συμπέρασμα που προέκυψε από την κρίσιμη συνάντηση του πατέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ, Χόρχε, με τη διοίκηση του συλλόγου. Οι δύο πλευρές είχαν δίωρη κουβέντα, η κάθε μία ανέλυσε τα επιχειρήματά της και τελικά όλα δείχνουν ότι δεν μπορούν να τα βρουν με τίποτα, με την κατάσταση να φαίνεται ότι θα οδηγηθεί ακόμα περισσότερο στα άκρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Μέσι εξήγησε ότι ο γιος του έχει δικαίωμα να αποχωρήσει ελεύθερος, ζητώντας να συναινέσει η Μπαρτσελόνα σε αυτό, ενώ η ομάδα επέμεινε ότι αυτό το δικαίωμα το απώλεσε μετά τις 10 Ιουνίου, όταν και έπαψε να ισχύει η εν λόγω ρήτρα αποδέσμευσης.

Μάλιστα η Μπάρτσα έδωσε έμφαση στο ότι θέλει να του προσφέρει διετές συμβόλαιο με εκπληκτικούς υπέρ του όρους, εξηγώντας ότι δεν γίνεται να τον αφήσει να φύγει έτσι απλά, καθώς όλο το οικοδόμημά της αυτή τη στιγμή είναι χτισμένο πάνω του. Τόσο αγωνιστικά, όσο και σε κάθε άλλη έκφανση της ζωής του συλλόγου.

Και η ιστορία συνεχίζεται…

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy