Υπό την επήρεια ναρκωτικών, χωρίς άδεια και ασφάλεια παραβίαζε τα κόκκινα στην Πάφο

Υπόθεση επικίνδυνης και αλόγιστης οδήγησης, οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών και οδήγηση με στερημένη άδεια οδηγού διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 27χρονου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:10 χτες μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην οδό Αλέξανδρου Παπάγου στην Πάφο όταν εντόπισαν όχημα να οδηγείται από νεαρό άνδρα επικίνδυνα και με μεγάλη ταχύτητα.

Ακολούθησαν το  όχημα και αφού έκαναν χρήση των φάρων και της σειρήνας αυτός συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντάς ταχύτητα για να διαφύγει του ελέγχου .

Συνεπεία της αμελούς οδήγησης ο οδηγός του οχήματος παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και λίγο αργότερα ανακόπηκε από τα μέλη της Τροχαίας Πάφου για έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για Ελληνοκύπριο 27 ετών από την Πάφο . Ο προκαταρκτικός έλεγχο νάρκοτεστ που διενεργήθηκε στον 27χρονο κατέδειξε θετική ένδειξη ενώ στην συνέχεια αυτός έδωσε δείγμα και για τελική εξέταση νάρκοτεστ.

Επιπρόσθετα ο 27χρονος δεν κατείχε πιστοποιητικό ασφάλειας, και οδηγούσε με στερημένη άδεια οδηγού. Ακολούθως συνελήφθη και κρατήθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς. Στην συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αυτός αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy