“Σας γράφω από το νοσοκομείο”/Η συγκλονιστική έκκληση της 24χρονης Νικολέτας

Την δική της μάχη δίνει η 24χρονη Νικολέτα Χρυσάνθου από την Πάφο, η οποία διαγνωστικέ με λεμφοβλαστικη λευχαιμία και τώρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Η Νικολέτα συγκλονίζει καθώς γεμάτη αισιοδοξία και θάρρος με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει έκκληση στον κόσμο ούτως ώστε  να βρεθεί κάποιος που να είναι συμβατός δότης μυελού των οστών,  ένα δότη ΖΩΗΣ, όπως η ίδια αναφέρει στην ανάρτηση της.

Μάλιστα, η 24χρονη σημειώνει στην ανάρτηση τις τοποθεσίες στις οποίες ο κόσμος μπορεί να μεταβεί για να δώσει δείγμα, μια διαδικασία που όπως προσθέτει από αυτή κρέμεται πλέον η ζωή της.

Η ανάρτηση της:

«Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Νικολέτα Χρυσανθου και είμαι 24 ετών από την Πάφο. Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το νοσοκομείο Klinikum Frankfurt (Oder) στη Γερμανία επειδή χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Ίσως τώρα τελευταίως να ακούτε για δείγμα δότη μυελού των οστών. Δυστυχώς ή ευτυχώς μόλις ήρθε ξανά και η δική μου σειρά! Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η αρρώστια ξανακτύπησε τη δική μου πόρτα. Διαγνώστηκα ξανά με λεμφοβλαστικη λευχαιμία αλλά συνεχίζω να χαμογελώ και να βλέπω με αισιοδοξία τη ζωή. ☺️

Σας χρειάζομαι!

Ψάχνω κάποιον τυχερό από εσάς που να είναι συμβατός με εμένα για να γίνει ο δικός μου δότης. δότης μυελού των οστών , δότης ΖΩΗΣ.

Παρακαλώ όλο τον κόσμο ηλικίας 18-45 ετών οπότε μπορεί να επισκεφθεί το πλησιέστερο νοσοκομείο της επαρχίας του και να δώσει δείγμα.

 

-Για Λεμεσό: Στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Χαβουζας στην τράπεζα αίματος (99320887)

 

-Πάφο : Ευαγγελισμός, ROYAL CLINIC, Γενικό Νοσοκομείο

 

-Λευκωσία, Λάρνακα, κλπ: Νοσοκομείο / Καραισκάκιο

 

Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αλλά από αυτή κρέμεται πλέον η ζωή μου. Εάν δεν βρεθεί δότης δεν ξέρω τι να περιμένω όταν τελειώσω τις χημειοθεραπειες..

Σας χρειάζομαι!

Εκτιμώ το χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε και εύχομαι να δράσετε άμεσα.

Σε περίπτωση που δεν είστε δικός μου δότης να είστε σίγουροι πως κάπου εκεί έξω κάποιος άλλος θα φανεί τυχερός από εσάς!

Παρακαλώ και ζητώ από εσάς όποιος μπορεί να κοινοποιήσει για να προχωρήσει η διαδικασία άμεσα.»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy