Για μια ζωή στη Λάτσιο ο Ιμόμπιλε (video)

Τη φανέλα της Λάτσιο ετοιμάζεται για να φορέσει για μια… ζωή ο Τσίρο Ιμόμπιλε, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Τη φετινή σεζόν κατάφερε να φτάσει τα 35 τέρματα και να κατακτήσει το «Χρυσό Παπούτσι». Ο Τσίρο Ιμόμπιλε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας των «Λατσιάλι» και όπως όλα δείχνουν η διοίκηση ετοιμάζεται να τον ανταμείψει με νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το «Sportitalia», ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει μία συμφωνία, η οποία θα τον κρατήσει στο «Ολίμπικο», τουλάχιστον μέχρι τα 36 του. Ο μισθός του αναμένεται να είναι περίπου 3,5-4 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν συν μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση.

Έχοντας αγωνιστεί στη Γιουβέντους, τη Τζένοα, το Τορίνο, τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Σεβίλλη, ο Ιμόμπιλε τελικά βρήκε τελικά το σπίτι του στη Λάτσιο το 2016.

Υπήρξαν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του, στη φετινή μεταγραφική περίοδο, όπως η Νάπολι, Λίβερπουλ και ακόμη και τη Μπαρτσελόνα, αλλά ο έμπειρος φορ είναι αφοσιωμένος στο Λάτσιο, ειδικά μετά την πρόκριση της ομάδας στο Champions League.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.
gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy