Ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε…

Έβαλε έξι έχασε τα διπλάσια, πήρε τη νίκη με 6-0 κόντρα στον Ερμή ο Απόλλώνας και έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα φτάνοντας στους τέσσερις βαθμούς και κοιτάζει πλέον τη συνέχεια.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στον Απόλλωνα που με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκε να προηγείται με 0-3. Μόλις στο 8΄ο Αγκίρε πέτυχε το πρώτο γκολ και στη συνέχεια είχαμε τη διακοπή ρεύματος στο γήπεδο, Με την επανέναρξη και με δύο γκολ του Ματέι στο 19΄και του Σάλαι στο 33΄πήρε το μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη.

Πιο χαλαρά μπήκε ο Απόλλωνας στην επανάληψη παρόλα αυτά πέτυχε στο 57΄το τέταρτο του γκολ με τον Νταμπό και αφού είχαν προηγηθεί δύο αποκρούσεις του Μόλ. Ο Νταμπό στο 60΄έφυγε από το γήπεδο για να πάρει τη θέση του ο Μπένσοπ, που επανήλθε μετά τον τραυματισμό του. Στο 64΄είχαμε το 0-5 με τον Ντιγκινί, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπένσοπ έκανε το 0-6. Η δεύτερη αλλαγή για τον Απόλλωνα ήταν ο Μάρκοβιτς στη θέση του Σακέττι.

Στο 70΄είχαμε την τρίτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Χάμπο, να παίρνει τα πρώτα του επίσημα λεπτά αφού αντικατέστησε τον Ματέι. Μετά και το έκτο γκολ τα επόμενα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Απόλλωνα να χάνει ευκαιρίες για να διευρύνει κι άλλο το σκορ.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy