“Είμαι σίγουρος ότι με αυτές τις εμφανίσεις η ομάδα θα εκπληρώσει τους στόχους της”

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ μετά τη σημερινή(30/8) ήττα από την Ομόνοια με 1-0.

Αναλυτικά:

“Πρώτα θέλω να συγχαρώ την Ομόνοια για την νίκη και για τη μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και τις εύχομαι να καταφέρει να μπει στους ομίλους της Ευρώπης.

Γνωρίζοντας ότι αρκετοί παίκτες της Ομόνοιας θα ήταν κουρασμένοι, θέλαμε να τρέξουμε το παιχνίδι κάτι που το κατάφεραν οι παίκτες μου. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ενώ δεχθήκαμε πολύ εύκολα το γκολ. Όμως για ακόμα μια φορά μέσα στο ΓΣΠ δημιουργήσαμε πολλές στιγμές.

Και η Ομόνοια είχε τις στιγμές της γιατί το παιχνίδι ήταν ανοικτό. Το παιχνίδι ήταν πιο κοντά στο να ισοφαρίσουμε παρά να βάλει δεύτερο γκολ η Ομόνοια. Θέλω να πω μπράβο σε όλα τα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι με αυτές τις εμφανίσεις και βλέποντας στα μάτια τον κάθε αντίπαλο θα μαζέψει αυτό που χρειάζεται για να εκπληρώσει τους στόχους της η ομάδα”.

Για τις εμφανίσεις με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια: “Η ομάδα μας είναι από τις πιο μικρές. Ο κορμός είναι από τα πέρσι μαζί μας ενώ προσθέσαμε κάποιους παίκτες που μας βοηθούν. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ήρθαν το τελευταίο διάστημα και σιγά σιγά θα μπουν την ομάδα. Τέτοιες εμφανίσεις μας δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία για την συνέχεια”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy