“Χωρίς ΣΥ.Φ.ΑΕΛ τίποτα δεν είναι το ίδιο…”

Με ανάρτηση του ο Θεόδωρος Αντωνίου, γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας χθες(28/8) στο Τσίρειο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με 2-1 και μετά από το θέαμα που αντίκρισαν όλοι έξω από το γήπεδο με τους πυρσούς και τα συνθήματα από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ, θυμήθηκε τις στιγμές με το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ παρών στην Θύρα 3.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Όλα καλά κι’ όλα ωραία χθες βράδυ με κόσμο και 3 βαθμούς, αλλά χωρίς ΣΥΦΑΕΛ τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Πηγαίνοντας σπίτι σκεφτόμουν για πολλοστή φορά ότι από την απουσία των οργανωμένων αυτό που χάνει είναι το ποδόσφαιρο. Για να είμαι ξεκάθαρος δεν συνδέω την λέξη οργανωμένοι με τα επεισόδια και είμαι κάθετα ενάντια σε κάθε μορφή βίας στο ποδόσφαιρο εντός και εκτος γηπέδων.

Προσωπικά φίλοι μου δεν έχω δύναμη για άλλα ευχολόγια και ούτε είμαι σε θέση να αραδιάσω ξανά για το θέμα της κάρτας και ούτε όρεξη έχω για άλλες επιστολές προς τα αρμόδια σώματα κράτους και ομοσπονδίας.
Το μόνο που είναι ξεκάθαρο είναι ότι από το ποδόσφαιρο απουσιάζει ο ωραίος ρυθμός, τα όμορφα συνθήματα, ο απίστευτος παλμός και η… μυρωδιά της ΘΥΡΑ 3. Μας λείπει πολύ…

Υ.Γ. 1. Ας αντιληφθούν ορισμένοι ότι οι δικοί μας οργανωμένοι οπαδοί είναι παιδιά με καρδιά, πάντα πρώτοι σε κοινωνικό έργο και πάντα δίπλα στην ΑΕΛ σε όλες τις ενέργειες αυτού του είδους. Δεν είναι καθόλου τυχαία η προσφορά τους στην ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ, καθώς και σε άλλα πράγματα που δεν μπορεί καν να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι οργανωμένοι κύριοι δεν σημαίνουν επεισόδια.

Υ.Γ. 2. Όταν άναψαν οι πυρσοί στην εκκλησιά, φούντωσε μέσα μας ξανά η φωτιά που πάντα σιγοκαίει!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy