Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της απόπειρας φόνου στη Λεμεσό

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της απόπειρας φόνου στη Λεμεσό, με τον 26χρονο δράστη  αφού  πρώτα πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 19χρονο Σύρο, πρόταξε  το όπλο του ακόμη και σε απλούς πολίτες που βρίσκονταν την ώρα του αιματηρού επεισοδίου στο σημείο, ενώ δεν δίστασε ακόμη και να ρίξει πυροβολισμούς προς το μέρος τους.

Ο 26χρονος  προχώρησε από την πολυσύχναστη οδό Ανεξαρτησίας προς τον  παραλιακό δρόμο και ακολούθως μέχρι την αποβάθρα του Εναερίου και αφού  διασταύρωσε το δρόμο εξαφανίστηκε.  Με τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού να χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τις γύρω περιοχές, σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν, με τις έρευνές τους ωστόσο να αποβαίνουν άκαρπες.

Στο πλαίσιο των ερευνών το ΤΑΕ Λεμεσού, πέρασε χειροπέδες στον 24χρονο αδερφό του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος ήταν παρών στο αιματηρό επεισόδιο. Ανακρινόμενος ο νεαρός έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται χωρίς όμως να κατονομάζει τον αδελφό του ως το πρόσωπο που τράβηξε την σκανδάλη.

Όσον αφορά την αίτια αυτή φαίνεται να κρύβεται σε επαγγελματικές διαφορές των δυο προσώπων καθώς αμφότεροι έχουν κουρεία  στην περιοχή, με τον 24χρονο συλληφθέντα να  παρουσιάζεται σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του. Με την κατάσταση της υγείας του 19χρονου τραυματία να είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Την ίδια  παρατηρείται έντονη ανησυχία στις τάξεις των πολιτών καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται συμπλοκές ανάμεσα σε αλλοδαπούς στα συγκεκριμένα σημεία της πόλης. Με την Αστυνομία να διαμηνύει ότι θα εντατικοποιήσει τις περιπολίες στις συγκεκριμένες περιοχές.

omegalive.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy