Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Τζέκο στη Γιουβέντους

Ο Εντιν Τζέκο, βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία του με την Γιουβέντους, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Το όνομα του Έντιν Τζέκο γράφτηκε και για την Ίντερ το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, η Γιουβέντους θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βόσνιου στράικερ.

Οπως αναφέρει άλλωστε, η «Corriere dello Sport», οι «μπιανκονέρι», ήταν σε συνεχείς συζητήσεις με τον 34χρονο επιθετικό και σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του, έπαιξε ο Αντρέα Πίρλο. Οπως επίσης και η σύζυγος του Τζέκο, η οποία είναι έγκυος και περιμένει την τρίτη κόρη τους που θα γεννηθεί στην Ρώμη, έδωσε το «ok» για την μετακόμιση του στο Τορίνο.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως η Γιούβε, κατέβαλε 10 εκατομμύρια ευρώ στη Ρόμα συν 2 εκατ. με την μορφή μπόνους, για να την πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι» για την μεταγραφή του παίκτη.

Σημειώνεται ότι φέτος ο Τζέκο πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ με την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα. Από την πλευρά της η Ρόμα, βλέποντας την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, θα προχωρήσει για την αντικατάσταση του με την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy