Συνέλαβαν τον εκπρόσωπο των καταστηματαρχών, ένταση στην έναρξη έργων για νησίδα στην Παττίχη

Στη σύλληψη του εκπροσώπου των καταστηματαρχών της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη προχώρησε η Αστυνομία. Οι εκπρόσωποι των καταστηματαρχών βρέθηκαν εκεί όπου άρχισαν τα έργα όπου και διαμαρτυρήθηκαν, με αποτέλεσμα τα έργα να διακοπούν προσωρινά.

Ο Πόλυς Καττάσιης προσπάθησε να εμποδίσει τις εργασίες της κατασκευάστριας εταιρείας που άρχισε νωρίς το πρωί της Παρασκευής τα έργα, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει σε σύλληψη.

Από νωρίς το πρωί η Αστυνομία βρέθηκε επί τόπου με ισχυρή Δύναμη.

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής Δύναμης άρχισαν το πρωί της Παρασκευής τα έργα για κατασκευή νησίδας στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη στην Λεμεσό.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ Βαγγέλης Ευαγγέλου ο οποίος βρέθηκε με το πρώτο φως της μέρας επί τόπου, η Αστυνομία βρίσκεται εκεί με ισχυρή Δύναμη. Στις 7 άρχισε επεισοδιακά, η διαμαρτυρία της επιτροπής αγώνα καταστηματαρχών της οδού.

Ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο ωστόσο, φαίνεται να αιφνιδίασε αφού άρχισε τα έργα νωρίς το πρωί και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 5.

Κατά την έναρξη της διαμαρτυρίας σημειώθηκε ένταση στο σημείο της διαμαρτυρίας με αποτέλεσμα οι εργασίες να διακοπούν για λίγο. Τα έργα άρχισαν λίγη ώρα αργότερα.  

Δεν θα χάσει άλλος άνθρωπος τη ζωή του σ’ αυτό το δρόμο δήλωσε κατηγορηματικά στο κρατικό ραδιόφωνο ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, βεβαιώνοντας ότι δεν αλλάζει τίποτα με τη νησίδα, αλλά «κλειδώνει» η οδική ασφάλεια, με την οποία δεν παίζουμε.

 

Πιο κάτω σχετικές φωτογραφίες του ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στην πόλη, Βαγγέλη Ευαγγέλου.

sigmalive.com

 

 

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy