Ενίσχυσης συνέχεια με Filippa Wallén στις Ladies

Νέα ανακοίνωση ενίσχυσης από τις Απόλλων Ladies που πρόσθεσαν στον ρόστερ τους την 20χρονη Σουηδέζα, Filippa Wallen που έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση της ποδοσφαιρίστριας Filippa Wallen. Η Filippa είναι 20 χρονών και κατάγεται από την Σουηδία. Έρχεται από το αγγλικό πρωτάθλημα όπου είχε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο (2019) στην West Ham United. Πριν πάει στην Αγγλία συνδύαζε σχολείο και ημι επαγγελματικό συμβόλαιο με την IF Brommapojkarna στο Σουηδικό πρωτάθλημα για 3 χρόνια. Η ποδοσφαιρική της καριέρα ξεκίνησε όταν ήταν 12 χρονών.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθα να παίξω στον Απόλλωνα. Όσοι ασχολούνται με γυναικείο ποδόσφαιρο γνωρίζουν τις Apollon Ladies. Οι Apollon Ladies είναι μια μεγάλη ομάδα όπου έχει και είχε πολύ καλές παίκτριες. Είναι πολύ καλό βήμα για την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Γνώριζα τον προπονητή και ξέρω ποσό καλός είναι στο να βελτιώνει ατομικά την κάθε παίχτρια και να δημιουργεί καλό κλίμα στην ομάδα. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ θετική και νομίζω η ομάδα έχει τα πάντα για να κάνει το επόμενο βήμα στο @uwcl και να κερδίσει νέους τίτλους. Οι φιλοδοξίες μου για αυτήν τη σεζόν είναι να βοηθήσω την ομάδα να κάνει το παρακάτω βήμα στο Champions League. Πιο συγκεκριμένα θέλω η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο με τα fullbacks να κάνουν επιθέσεις. My motto: Η σκληρή δουλεία ανταμείβεται”!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy