Απανωτοί εμπρησμοί και φωτιές σε αυτοκίνητα σε τρεις επαρχίες κατά τη διάρκεια της νύχτας

Στο πρώτο περιστατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 39χρονου που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ πολυκατοικίας στο Στρόβολο, γύρω στις 02.45 τα ξημερώματα τυλίχθηκε στις φλόγες. Στη σκηνή έσπευσε πυροσβεστική και αστυνομία. Η φωτιά κατασβέστηκε αλλά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Ζημιές υπέστησαν και άλλα δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα δίπλα. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η φωτιά να τέθηκε κακόβουλα, ενώ εξετάσεις θα διενεργηθούν και σήμερα το πρώι από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Στο δεύτερο περιστατικό, όχημα ιδιοκτησίας 37χρονης, στην περιοχή Βορόκλινης, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από οικία, γύρω στις 02.40 τυλίχθηκε στις φλόγες. Στη σκηνή έσπευσε πυροσβεστική όπου και κατέσβεσε τη φωτιά. Το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος ενώ από τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν φαίνεται να πρόκειται για εμπρησμό. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα από τον αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης.

Σε ένα τρίτο περιστατικό φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα 30χρονου που ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό. Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12.50 και στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική όπου και κατέσβεσε τη φωτιά. Το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημειές, ενώ οι έρευνες για τα αίτια θα συνεχιστούν σήμερα το πρωί.

Σε μία τελευταία περίπτωση, φωτιά εκδηλώθηκε στις 02.50 σε αυτοκίνητο 24χρονου που ήταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας στην Μέσα Γειτονιά, στη Λεμεσό. Το όχημα από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ άλλα δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα από πίσω, υπέστησαν εκτεταμμένες ζημιές. Οι εξετάσεις για τα αίτια συνεχίζονται από την αστυνομία Λεμεσού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy