Ανήλικος έσπασε την καραντίνα και πήγε για προπόνηση – Σε καραντίνα 45 συμπαίκτες του και οι οικογένειές τους

Ανήλικος ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας και μετέβη για προπόνηση πριν ακόμη πάρει τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Τρίτο και στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο», ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου ανέφερε πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, τονίζοντας πως έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα με το σχηματισμό σχετικού φακέλου για να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, ο 16χρονος παραβίασε την καραντίνα με αποτέλεσμα 45 συμπαίκτες του με τις οικογένειές τους και 6 προπονητές να έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Ο 16χρονος παραβίασε τα πρωτόκολλα καθώς στις 7 Αυγούστου διαγνώστηκε με κορωνοϊό, στις 21 Αυγούστου υποβλήθηκε σε επαναληπτικό τεστ με αρνητικό αποτέλεσμα, ωστόσο για να αποδεσμευτεί από τα πρωτόκολλα θα έπρεπε να είχε δύο αρνητικά τεστ.

Στις 24 Αυγούστου έκανε και δεύτερο τεστ όμως παραβίασε την καραντίνα και μετέβη σε προπονητικό κέντρο πριν ακόμη λάβει τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ.

Όπως σημείωσε ο κ. Ανδρέου, το αποτέλεσμα του δεύτερου επαναληπτικού τεστ του ανήλικου ήταν θετικό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy