“Για την ώρα δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση για τον κατάλογο Α΄ για μεταγραφή”

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου για τη χθεσινή(27/8) νίκη πρόκριση κόντρα στη Σαπουρτάλο αλλά και όσα αφορούν τους “γαλάζιους”.

Διαβάστε τι ανέφερε:

Για την μεγάλη νίκη και άνετη πρόκριση: «Δεν είναι τόσα απλό το πράγμα. Δεν πετύχαμε και τον μεγαλύτερο άθλο αλλά στα μονά παιχνίδια τα περισσότερα φαβορί πήραν προκρίσεις στην παράταση, ή στα πέναλτι ή έμειναν και εκτός. Το γρήγορο γκολ στράβωσε το πλάνο του αντιπάλου που πήγαν αν μας αφήσουν χώρο και αναγκάστηκαν να κυνηγήσουν το γκολ και το εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλωνας με την επιθετική του ποιότητα. Δεν υπάρχει περιθώριο να διορθωθεί λάθος σε επαναληπτικό όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια».

Για την παρουσία στην επίθεση: «Η αλήθεια είναι ότι επιθετικά η ομάδα έχει ποιότητα. Ενισχύσαμε την ομάδα με Νταμπό και Ντιγκινί και θα μπει και ο Λάροσν, είναι και ο Γιαννιώτας, ο Πίττας, ο Ματέι, ο Μπένσοπ που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Ήταν συλλογική η πρόκριση. Δεν ήταν εύκολο με έλλειψη ρυθμού και σε μονή αναμέτρηση. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στην ιστορία και έχουμε επικεντρωθεί για το παιχνίδι με τον Ερμή την Κυριακή στην Λάρνακα».

Δευτέρα η κλήρωση με την ευχή να παίζεται και πάλι στην Κύπρο: «Παίξαμε στο ΓΣΠ στο οποίο νιώθουμε οικεία, δεν αναγκαζόμαστε να ταξιδέψουμε, αποφεύγουμε το άγνωστο και περιμένουμε μια ομάδα στην έδρα μας. Υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες στον β΄ προκριματικό, ομάδες από καλά πρωταθλήματα και θα χρειαστούμε και την τύχη στην κλήρωση και την καλή απόδοση και συγκέντρωση στα 90 λεπτά του επόμενου ματς»

Για τα αγωνιστικά ενόψει Ερμή: «Θέλει χρόνο ο Λάρσον. Εκτός θα είναι ο Γιαννιώτας που είναι τιμωρημένος και οι τραυματίες Πέδρο και Βασιλείου».

Για την περαιτέρω ενίσχυση την οποία προανήγγειλε ο Σωφρόνης Αυγουστή: «Για την ώρα δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση για τον κατάλογο α΄. Μιλάμε για επιλογή στον κατάλογο β΄. Τα θέματα αυτά τα χειρίζεται ο Σωφρόνης Αυγουστή και μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου αν βρει κάτι θα παραδώσει την έκθεση του στην διοίκηση».

Για τον Νταμπό: «Μας χαροποιεί το γεγονός ότι είναι παραγωγικός από νωρίς. Ξέραμε τους αριθμούς του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Τον βοήθησε και ο Ρομπέρζ που είναι Γάλλος και είναι εκ των αρχηγών, είναι και ο Ντιγκινί που μιλά και ελληνικά και αυτοί οι παράγοντες βοηθούν. Είναι θετικό που τόσο ο Νταμπό όσο και ο Ντιγκινί έχουν προσαρμοστεί. Ελπίζουμε το ίδιο να γίνει και με τον Λάρσον».

Για τον Νσούε: «Είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα όπως και όλοι οι υπόλοιποι που είναι στο ρόστερ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy