Πιθανή η αναβολή της πρεμιέρας της Serie A

Πιθανό είναι να αιτηθούν ορισμένοι ιταλικοί σύλλογοι την αναβολή της πρεμιέρας της Serie A ώστε να ξεκινήσει με μια βδομάδα διαφορά το νέο πρωτάθλημα για το 2020/21.

Πρωτοστάτες σε αυτό το αίτημα ήταν οι Ίντερ και η Αταλάντα που ολοκλήρωσαν καθυστερημένα σε σχέση με τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες τις υποχρεώσεις τους λόγω ευρωπαϊκών διοργανώσεων και φαίνεται πως σχεδόν και οι άλλοι σύλλογοι θα ζητήσουν παράταση της πρεμιέρας.

Είτε λόγω κορωνοϊού είτε λόγω των υποχρεώσεων στην Ευρώπη οι ιταλικές ομάδες σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η Il Corriere della Sera έχουν θέσει το θέμα προς συζήτηση και η επόμενη διαπραγμάτευση πρόκειται να γίνει στις 31 Αυγούστου οπότε και θα αποφασιστεί τι θα συμβεί τελικά.

Υπενθυμίζεται πως η προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης είχε υπολογιστεί αρχικά για το σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, εάν προχωρήσει το αίτημα των ομάδων πιθανή σέντρα θα γίνει στη Serie A θα είναι η 26η Σεπτεμβρίου.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy