Εύκολη και ξεκούραστη πρόκριση!!!

Χωρίς δυσκολίες, που φρόντισαν οι “γαλάζιοι” γρήγορα να τις ξεπεράσουν πήραν μια εύκολη και ξεκούραστη νίκη στον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Σαπουρτάλο με 5-1 και πλέον περιμένουν τον νέο τους αντίπαλο. Χαρακτηριστικό του αγώνα το χατ τρικ του Νταμπό αλλά και το πρώτο επίσημο γκολ του Ντιγκινί!

Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε με ένα γρήγορο γκολ στο 4΄με τον Νταμπό, να δείχνει ποιος θα είναι το “αφεντικό” στον αγώνα. Οι “γαλάζιοι” άμεσα πήραν την κατοχή και έκαναν το παιχνίδι τους πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ με τον Νταμπό στο 32΄αυτή τη φορά για να πάρουν σοβαρό προβάδισμα πριν το ημίχρονο. Αν και είχαν και άλλες ευκαιρίες το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έμεινε στο 2-0.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε στον αγώνα όπως ολοκλήρωσε το ημίχρονο και στο 59΄μετά από μια ωραία ομαδική προσπάθεια ο Ντιγκινί μετά από ασίστ του Ματέι έκανε το 3-0. Στο 69΄η άμυνα του Απόλλωνα πιάστηκε στον ύπνο και οι Γεωργιανοί με τον Καυταράντζε έκαναν το 3-1. Δύο αλλαγές για τον Απόλλωνα στο 64΄με τους Αγκίρε και Μάρκοβιτς να παίρνουν τις θέσεις των Ντένιτς και Ντιγκινί.

Στο 75΄έγινε και τρίτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Ψύχα να παίρνει τη θέση του Ματέι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 76΄ο Νταμπό σκόραρε το τρίτο του γκολ στο σημερινό(27/8) παιχνίδι μετά από ασίστ του Σάλαι. Στο 86΄ήρθε και το “κερασάκι στην τούρτα” με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Γιαννιώτα που διαμόρφωσε το τελικό 5-1 και η σεμνή τελετή του αποψινού(27/8) αγώνα έλαβε τέλος.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy