Πέρασε στην παράταση από την Πολωνία η Ομόνοια

Το 90λεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση. Με αριθμητικό πλεονέκτημα η Ομόνοια καθώς η Λέγκια αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στην ημίωρη παράταση που ακολούθησε η Ομόνοια πήρε την πρόκριση με δύο γκολ, το πρώτο με πέναλτι του Γκόμες σε ανατροπή του Ντούρις και το δεύτερο με γκολ του Τιάγκο μετά από σέντρα του Ασάντε.

Ο αγώνας:

Το πρώτο σουτ ήρθε στο 8ο λεπτό από τον Άντολιτς με την μπάλα να φεύγει έξω, ενώ 2 λεπτά μετά ο Πέκχαρτ από κοντά έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 25ο λεπτό ο Κούσουλος σταμάτησε την μπάλα πάνω στην γραμμή μετά από κεφαλιά ποδοσφαιριστή της Λέγκια και έσωσε την Ομόνοια.

Στο 40ο λεπτό ο Μποτεάκ βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γκόμεθ έπιασε το σουτ και κέρδισε ένα κόρνερ, με την Ομόνοια να ανεβαίνει και να απειλεί στα τελευταία λεπτά.

Στην επανάληψη και στο 52 ένα σουτ της Λέγκια κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ, ενώ στην εκτέλεση η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε έξω σε μεγάλη ευκαιρία των Πολωνών.  Στο 56ο λεπτό ο Λέουτσουκ είδε 2η κίτρινη και άφησε την Λέγκια με 10 παίκτες.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκόμες σημάδεψε το δοκάρι στο 64 ο λεπτό, ενώ 4 λεπτά μετά ο Τζιωνής έκανε όμορφο γύρισμα, αλλά ο Μποτεάκ ήταν ένα κλικ πίσω για να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. στο 73΄ο Φαμπιάνο έστειλε σε κόρνερ το σουτ του Μλαντένοβιτς. Λίγο μετά ο Μπόρουτς απέκρουσε πλασέ του Ντούρις.

Με το ξεκίνημα της παράτασης και στο 91΄ο Ντούρις κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Γκόμεθ και έκανε το 0-1! Στο 100 η μπάλα σταμάτησε η μπάλα σε σώμα αμυντικού της Ομόνοιας με την Λέγκια να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Στο 107 ο Τιάγκο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ασαντέ έκανε τα 0-2. Στο 111 ο Τιάγκο έχασε καλή ευκαιρία.

Λέγκια: Boruc, Karbownik, Lewczuk, Jedrzejczyk, Mladenovic, Antolic, Slisz, Luquinhas, Gvilia, Rokolek, Pehart.
Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Τζιωνή, Λέσιακς, Βίτορ Γκόμες, Ζόρντι Γκόμεθ, Κούσουλος, Τιάγκο, Μποτεάκ, Ντούρις.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy