“Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι, είναι 90 λεπτά και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους”

Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του παιχνιδιού με την F.C Saburtalo παραχώρησε σήμερα (26/8) ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά τι είπε:

“Ξεκινά η Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, με διαφορετικό τρόπο φέτος. Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι ένας δύσκολος, μονός αγώνας και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Είδαμε αρκετά παιχνίδια τον αντίπαλο γιατί ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Παίζει σαν σύνολο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι από το 1ο λεπτό για να περάσουμε. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε στο 100% έτοιμοι αλλά δεν σημαίνει πως δεν είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Μαζί μου είναι ο Βαλεντίν, εκ των αρχηγών της ομάδας. Εύχομαι και φέτος να καταφέρουμε ότι και άλλες χρονιές, να πετύχουμε τον στόχο της εισόδου στους ομίλους. Όλα είναι πιθανά αλλά η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη. Είναι 90 λεπτά και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Μπένσοπ και Αγκίρε μπήκαν με την ομάδα. Θα δούμε και σήμερα πόσο καλά είναι και αν μπορούν να μας βοηθήσουν αύριο”.

Για την προετοιμασία και την ετοιμότητα της ομάδας: “Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία, όλα πήγαν εξαιρετικά. Τελευταία βδομάδα βγήκαν κάποια θέματα παρόλο που όλα ήταν στην εντέλεια. Αυτά είναι παιχνίδια για μεγάλους ποδοσφαιριστές και είναι αξέχαστα για κάθε παίκτη. Οι παίκτες είναι 100% έτοιμοι ψυχολογικά. Μπορεί ακόμα να θέλουμε χρόνο και παιχνίδια στα πόδια μας όμως είναι παιχνίδια που μπαίνουν στο μυαλό των παικτών και ξέρουν ότι από το πρώτο λεπτό πρέπει να υπάρξει πάθος, δύναμη και στόχος που δεν είναι άλλος από την πρόκριση”.

Για το ότι ο αγώνας θα είναι μονός; “Είναι το ίδιο για όλες τις ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι με μοναδικό στόχο να προκριθείς. Βλέπουμε και την Ομόνοια πόσο δύσκολο ήταν χωρίς αγώνες στα πόδια της και πήγε στην παράταση. Σημασία έχει να προκριθείς”.

Για Πέδρο και Βασιλείου; “Αυτοί οι δυο είναι εκτός”.

Για Λάρσον και ενίσχυση: “Θα ταιριάξει απόλυτα στο πλάνο της ομάδας και θα μας δώσει ποιότητα και ταχύτητα. Στην πορεία αν μπορούμε να κάνουμε ακόμα 1-2 κινήσεις θα τις κάνουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα. Τον Λάρσον τον γνωρίζουμε πολύ καλά από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι όλες οι Κυπριακές ομάδες προσπαθούν να κλείσουν καλούς παίκτες τώρα που έχουν τελειώσει κάποια πρωταθλήματα. Σίγουρα ο Λάρσον θέλει λίγο χρόνο για να ετοιμαστεί. Είναι σημαντικό ότι ακολουθεί διακοπή και θα έχει χρόνο να προετοιμαστεί πριν την επανέναρξη”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy