«Ναυάγησε» η μεταγραφή του Μάνταλου στην Αλ Νασρ!

Δεν θα προχωρήσει τελικά η μετακίνηση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ, με τον σύλλογο των ΗΑΕ να παίρνει πίσω την πρόταση που κατέθεσε ενημερώνοντας την Ένωση!

Το βράδυ της Τρίτης η μεταγραφή του Μάνταλου στην Αλ Νασρ φαινόταν να οδεύει προς θετική κατάληξη, ωστόσο δεν υπήρχε ακόμα τίποτα οριστικό από τη στιγμή που δεν είχε ξεκινήσει η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο συλλόγων.

Η ΑΕΚ περίμενε την Αλ Νασρ και την Τετάρτη, χωρίς να σημειωθεί κάποια εξέλιξη μιας και δεν υπήρχε κινητικότητα από την πλευρά του συλλόγου των ΗΑΕ για την τελική συμφωνία.

Το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, η Αλ Νασρ εμφανίστηκε και με επίσημη απάντησή της ενημέρωσε την ΑΕΚ πως «εξαιτίας κάποιων καταστάσεων αγνοήστε την πρόταση μας για τον Πέτρο Μάνταλο που κατατέθηκε στις 24 Αυγούστου».

Η Αλ Νασρ στο έγγραφο που έστειλε, ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη συνεργασία που υπήρξε κατά τη διάρκεια των επαφών, χωρίς να ρίχνει καμία απολύτως ευθύνη στους κιτρινόμαυρους για την απόφαση να αποσυρθεί από τη μεταγραφή.

Πλέον η μετακίνηση του Μάνταλου στην ομάδα του Ντουμπάι «ναυάγησε» με τον αρχηγό να παραμένει στην Ένωση!

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy