“Δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση”

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Σαμπουρτάλο, Τιμούρ Σαλαμπερίντζε, στη διάσκεψη Τύπου πριν τον αυριανό(27/8) αγώνα με τον Απόλλωνα:

“Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και εύχομαι καλή υγεία σε όλους. Ο Απόλλωνας είναι μία δυνατή ομάδα, με παρουσίες στους ομίλους, αλλά δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Φυσικά και κάναμε μελέτη για τον Απόλλωνα.

Ξεχωρίσαμε τους Νταμπό και Μπένσοπ, που είνα πολύ επικύνδινοι για την αντίπαλη άμυνα. Είναι επίσης δυνατή η μεσαία γραμμή, όμως όπως σας είπα πριν, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Είμαστε μία νεαρή ομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε το δικό μας στιλ. Εξαρτάται και από τον Απόλλωνα και το παιχνίδι του το πώς θα αντιδράσουμε.

Μιλήσαμε με Γεωργιανούς που βρίσκονται στην Κύπρο και μας είπαν ότι ο Απόλλωνας είναι μία δυνατή ομάδα που γίνεται καλύτερη με τον καιρό, όμως δεν βασιζόμαστε σε μαρτυρίες, αλλά στη δική μας τεχνολογία για τη μελέτη του αντιπάλου”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy