Ανανεώσεις και μεταγραφές στην ομάδα της Phoenix MJ Basket Plus(pics)

Η Γυναικεία ομάδα Καλαθόσφαιρας Phoenix MJ Basket Plus, με σωστές κινήσεις, ανανεώσεις αλλά και νέες συνεργασίες κρατά τον περσινό κορμό και με προσθήκες προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνίσιμο σύνολο για το νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021.

Οι επίσημες ανακοινώσεις:

Κατευθείαν από τον Άρη Θεσσαλονίκης στον Φοίνικα Λεμεσού!!! Μια από τις κορυφαίες Κύπριες καλαθοσφαιρίστριες, όπου αγωνιζόταν σε πολύ ψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, πολύπειρη πλέον αφού αγωνιζόταν σε γυναικείο επίπεδο από ηλικία 15 ετών, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κύπρου σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και τώρα ντύθηκε με τα χρώματα της ομάδας μας για να βοηθήσει την ομάδα μας να κάνει το μεγάλο άλμα στο γυναικείο πρωτάθλημα. Αν κ μόλις 22 ετών η Μαρία Ευσταθίου έχει να δώσει πάρα πολλά κ εμείς ως ομάδα έχουμε να της δώσουμε ακόμα περισσότερα. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ PHOENIX BASKETBALL ΜΑΡΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με ακόμα 2 νεαρές ταλαντούχες παίκτριες. Η μια αγωνιζόταν με την ομάδα της ΕΝΑΔ και η άλλη με την ομάδα της Αραδίππου. Νέο ξεκίνημα, νέοι στόχοι για τις 2 καλαθοσφαιρίστριες και εμείς τους ευχόμαστε ότι καλύτερο με τα χρώματα της ομάδας μας. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΚΑΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ WELCOME TO OUR TEAM!!!!

Έναρξη συνεργασίας με τις καλαθοσφαιρίστριες Δήμητρα Κώστα και Άντρεα Χαρμανή. Πρόκειται για 2 ταλαντούχες παίκτριες που έλειπαν στο εξωτερικό για σπουδές κ τώρα επαναπατρίζονται. Ότι καλύτερο κοπέλες στο νέο σας αυτό ξεκίνημα με την φανέλα της ομάδας μας!!!

Ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας για ακόμα ένα χρόνο, με την καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας μας Τατιάνα Δημητρίου… Της ευχόμαστε ότι καλύτερο στη νέα χρονιά και όλοι της οι στόχοι να γίνουν πραγματικότητα!!

 

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας μας Όλγα Σωκράτους. Ότι καλύτερο Όλγα στη νέα χρονιά με την φανέλα του Φοίνικα και κάθε σου επιθυμία να γίνει πραγματικότητα!!!

Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας μας Φαίδρα Οδυσσέως. Ότι καλύτερο Φαίδρα στη νέα χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας!!

Ανακοινώνουμε την συνέχεια της συνεργασίας μας με την καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας μας Ρεβέκκα Θεοτή. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο στην νέα χρονιά, με το σήμα του Φοίνικα στο στήθος!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy