Καταγγελίες Φαίδωνος: Αλλοδαποί “στοιβάζονται” σε καταστήματα στην Πάφο(pics)

Αλλοδαποί στοιβάζονται σε καταστήματα στο κέντρο της Πάφου. Ιδιοκτήτες καταστημάτων αυθαίρετα και παράνομα τα έχουν μετατρέψει, πρόχειρα και με ευτελή υλικά, σε διαμερίσματα στα οποία «τσουβαλιάζουν» αλλοδαπούς, σύμφωνα με τις καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου. 
“Στη σχετική καταγγελία είχε προβεί εδώ και καιρό η τοπική αρχή Πάφου και χθες βράδυ ο δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος παρουσίασε και φωτογραφίες από σχετική επιχείρηση του δήμου και της αστυνομίας σε πολυκατοικία στο ιστορικό κέντρο του δήμου.  Ο δήμαρχος Πάφου επεσήμανε σε ανάρτηση του ότι στη βάση του περί δήμων νόμου άρθρα 90 έως 92 «και των εξουσιών που μας παρέχουν, πήγαμε μαζί με την αστυνομία σε κτηριακό συγκρότημα στην πόλη μας όπου διαμένουν αλλοδαποί.
Οι συνθήκες τραγικά άθλιες. Κύπριος συμπολίτης μας παράνομα μετέτρεψε πάνω από 10 καταστήματα 25 τ.μ. και πατάρια καταστημάτων ακόμη μικρότερα σε χώρους διαμονής αλλοδαπών όπου τσουβαλιάζει 3-4 άτομα στο καθένα από αυτά εισπράττοντας 300 ευρώ μηνιαίως για το καθένα. Τα έχει συνδεδεμένα παράνομα με ρεύμα και νερό κάνοντας ακόμη μια παρανομία χρεώνοντάς τους μάλιστα πρόσθετα 50 ευρώ. Η απόλυτη εκμετάλλευση που υποθάλπει και την παρανομία. Το μεγάλο πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες και τους χιλιάδες αιτητές πολιτικού ασύλου έχει συνεργούς Κυπρίους συμπολίτες μας και άτομα του λευκού κολάρου», κατέληξε ο δήμαρχος Πάφου”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy