Η Μπαρτσελόνα λέει «ναι» στην αποχώρηση Μέσι, αλλά με πάνω από 222 εκατ. ευρώ!

Η Μπαρτσελόνα δεν δέχεται ότι ο Λιονέλ Μέσι δικαιούται να φύγει ως ελεύθερος, αλλά θέλει να καθίσει να διαπραγματευτεί με τον Αργεντινό και να συμφωνήσουν ότι θα φύγει ως η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για την είδηση – βόμβα του αιτήματος αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τον σύλλογο μέσω FAX, αλλά φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο σύλλογος διαφωνεί ότι ο Μέσι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ούτε πρόκειται να ζητήσει τα 700 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης, ώστε να αποχωρήσει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μπάρτσα.

Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», λοιπόν, η Μπαρτσελόνα δέχεται να παραχωρήσει τον Μέσι, αλλά ΜΟΝΟ αν γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Η τιμή του, δηλαδή, να ξεπεράσει τα 222 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 για να πάρει τον Νεϊμάρ, πληρώνοντας την ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy