“Αυτό που θέλουμε και θα το πω είναι να δούμε περισσότερο κόσμο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι”

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε σήμερα στον Super Sport FM 104,0 για το χθεσινό παιγνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για τη συνέχεια:

 

Για τις καιρικές συνθήκες: «Ήταν αντίξοες οι συνθήκες. Το ζήσαμε μι εμείς σαν απλοί θεατές. Ήταν ανυπόφορο αυτό, πόσο μάλλον να είσαι και αθλητής. Έλιωνε το ταρτάν γύρω από το γήπεδο, τόσο έντονη ήταν η ζέστη».

Ήταν μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια ομάδα που φάνηκε ότι θα δυσκολέψει πολλούς: «Θα είναι μια ομάδα που θα κάνει καλή πορεία ο Ολυμπιακός. Ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας, είναι λογικό καμιά ομάδα να μην είναι 100% έτοιμη. Χρειάζονται παιχνίδια για να μπουν στον ρυθμό οι ποδοσφαιριστές. Το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι τρεις βαθμοί και βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Τους ευχαριστούμε αυτούς που βρέθηκαν στο Μακάρειο και περάσαμε αυτή την ταλαιπωρία. Ήταν ελαφρώς αυξημένος ο κόσμος σε σχέση με πέρσι. Αυτό που θέλουμε και θα το πω από τώρα είναι να δούμε περισσότερο κόσμο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και θα είναι σημαντικό να έχουμε και εκεί νικηφόρο αποτέλεσμα. Θα είναι μεγάλη χαρά από τους ποδοσφαιριστές να δουν την κερκίδα γεμάτη».

Για τον Γκαζαριάν: «Για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός».

Για περαιτέρω ενίσχυση: «Ο προπονητής θα επιλέξει πως θα διαχειριστεί το ρόστερ».

Για τον Ντανίλο: «Είχε ένα πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση, ήταν στον πάγκο αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy