Τσέφεριν: “Σκεφτόμαστε την καθιέρωση του Final 8 στο Champions League”

 Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να καθιερωθεί ως format του Champions League το Final 8.

Εξαιτίας της πανδημίας, φέτος αποφασίστηκε η διεξαγωγή του Final 8 του Champions League και όπως φαίνεται ο συγκεκριμένος τρόπος, έκανε τον πρόεδρο της UEFA, να το σκεφτεί για την καθιέρωση του τα επόμενα χρόνια.

«Ήταν μια επιλογή που κάναμε αναγκαστικά, αλλά είδαμε σε αυτή τελικά κάτι διαφορετικό. Σίγουρα θα σκεφτούμε να το καθιερώσουμε και στο μέλλον. Οι ομάδες μην έχοντας το μαξιλαράκι του επαναληπτικού παίζουν πιο επιθετικά. Σε μονά ματς, αν μια ομάδα προηγηθεί η άλλη είναι υποχρεωμένη να αντιδράσει άμεσα. Έτσι τα παιχνίδια είναι πιο συναρπαστικά. Θα πρέπει να δούμε βέβαια τι συνέπειες θα έχει η μείωση του αριθμού των αγώνων

Το Final 8 είχε μεγάλη επιτυχία και η τηλεθέαση ήταν τεράστια. Ίσως επειδή είναι Αύγουστος και ο κόσμος είναι στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά. Θα δούμε, είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy