“Παιχνιδάκια” που στοιχίζουν στην ομάδα

Το θέμα με Ενσούε στον Απόλλωνα έχει πλέον κουράσει τους φίλους της ομάδας που δεν βλέπουν “φως στο τούνελ”, καθώς κανένας δεν λέει ξεκάθαρα το τι “μέλλει γενέσθαι” με την παρουσία του ή όχι στην ομάδα.

Η ιστοσελίδα μας έψαξε το θέμα εκτενέστερα και σας παραθέτει τα δεδομένα όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά. Πρώτα απ΄όλα να αναφέρουμε ότι υπάρχει ένα ισχυρό δεδομένο στην όλη υπόθεση και αυτό δεν είναι άλλο από την ετοιμότητα του Ενσούε να μπει άμεσα στην ομάδα, μετά και το χθεσινό(22/8) αναπάντεχο γεγονός του τραυματισμού του Πέδρο. Έκανε με την ομάδα όλη την προετοιμασία, συμμετέχει κανονικά στην ομάδα και θεωρείτο από κάποιους ότι θα βρίσκεται στην ομάδα. Δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό αλλά αυτός ήταν η επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας, πίσω από τον Πορτογάλο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δέχθηκε ήδη τη μείωση όμως το “παιχνιδάκι” παίζεται στο πότε θα την υπογράψει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί και ακολούθως να υπογράψει τη μείωση, ενώ η διοίκηση του Απόλλωνα το αντίθετο, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να είναι θετικός στην ένταξη του στην ομάδα, αφού πλέον θεωρείται αναγκαίος.

Τα γεγονότα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι αυτά και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy