Νίκησε στην πρεμιέρα η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση επικράτησε 3-1 του Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 
Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, στο 28′. Ο Καϊκέ έδιωξε λανθασμένα, βρήκε η μπάλα στο πρόσωπο του Γκαλίτσιου και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 38′ ο Ερμής απάντησε στο τέρμα που δέχθηκε και ισοφάρισε. Οι φτεροπόδαροι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Μέιρα έδωσε στον Ρουσιά και αυτός με πλασέ νίκησε τον Λόρια για το 1-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Στο 51′ η Κυρία πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ. Ο Οκριασβίλι με σουτ έστειλε την μπάλα προς τον Καλτσά ο οποίος με διπλή προσπάθεια από πολύ κοντά νίκησε τον τερματοφύλακα του Ερμή κάνοντας το 2-1.

 

Στο 87′ η Ανόρθωση έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Μετά από σουτ του Μανιά, ο Καϊκέ απέκρουσε ασταθώς και ο Ελουντού που καραδοκούσε με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Ανόρθωση: Λοριά, Γκαλίτσιος, Σελίν, Σίντελφεντ, Κορέια, Αρτυματάς, Μαργκάσα, Οκριασβίλι, Καλτσάς, Χουσμπάουερ, Κατσαράβα.

Ερμής: Καϊκέ, Δημητρίου, Γαβριήλ, Ρουσιάς, Μέιρα, Γιεμπλί, Ρέις, Nτι Τζιοβάνι, Ντίας, Σισοκό, Γουέσλεϊ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy