Λίβερπουλ – Τσιμίκας: Ενθουσιασμός των φιλάθλων για τον «Έλληνα Ρόμπερτσον»! (pics)

Αποθέωση του Κώστα Τσιμίκα στο Διαδίκτυο από τους φίλους της Λίβερπουλ, μετά τα πρώτα 45 λεπτά του με την κόκκινη φανέλα, στο φιλικό 3-0 επί της Στουτγκάρδης.

Τι κι αν δεν έλαμψε (απόλυτα) στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα της Λίβερπουλ; Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κλέψει την καρδιά του Γιούργκεν Κλοπ και των φίλων της ομάδας, όπως προκύπτει από τα σχόλια στο Διαδίκτυο για την εμφάνιση του Έλληνα αριστερού μπακ, στα 45 λεπτά που έπαιξε στο φιλικό 3-0 επί της Στουτγκάρδης.

«Αν πιστεύεις ότι 45 λεπτά από ένα φιλικό κόντρα στην Στουτγκάρδη θα με κάνουν να πιστέψω ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο καλύτερος Ελληνας που κλώτσησε ποτέ μια μπάλα, τότε έχεις απόλυτο δίκιο» έγραψε ο «The Kopite», κοτσάροντας στο «τιτίβισμα» του και με μια ελληνική σημαία.

«Τον είδα για 25 λεπτά και είμαι ήδη πεπεισμένος ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο δεύτερος καλύτερος αριστερός μπακ της Premier League» πρόσθεσε ο Laurie. Όπου πρώτος, βεβαίως, ο Άντι Ρόμπερτσον.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy