“Κρατάμε τους βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία”

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά τη σημερινή(23/8) νίκη επί του Ολυμπιακού ο σκόρερ του δεύτερου και νικηφόρου γκολ της ΑΕΛ, Αντρέας Αβραάμ. 

“‘Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε νικηφόρα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ξέραμε ότι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Νομίζω ότι ήμασταν σοβαροί. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο μπορώ να πω ελέγχαμε το παιχνίδι και βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε περισσότερο για να κρατήσουμε το σκορ. Κρατάμε τους βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία.

‘Είναι ακόμα αρχή του πρωταθλήματος. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Είναι πιο γεμάτο το ρόστερ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάμε καλύτερα φέτος. Ο πήχης έχει ανέβει. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα.  Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

”Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας. Θέλω επίσης να στείλω να συλλυπητήρια μου στον φροντιστή της ομάδας τον Κρις ο οποίος παρόλο που έχασε τον πατέρα του χθες το βράδυ ήταν εδώ μαζί μας. Αφιερώνω τη νίκη σε αυτόν”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy