“Αφιερώνουμε τη νίκη μας στον φροντιστή μας, Κρις που έχασε τον πατέρα του”

Συγχαρητήρια έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Ντούσαν Κέρκεζ που ξεπέρασαν με νίκη τη δύσκολη εκτός έδρας σημερινή(23/8) πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ άσκησε κριτική για την ώρα του παιχνιδιού.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη και παίξαμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έπαιξαν η ώρα 6, δεν είναι φυσιολογικό. Τέτοια ώρα είναι μόνο για να πηγαίνεις θάλασσα. Καλύτερα να παίζουμε άλλη μέρα, αν δεν είναι εφικτό.

Ήταν παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε το 2-0, στο B’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε δυνατά για να ισοφαρίσει και εμείς κάναμε πολλά λάθη. Ήταν το πρώτο ματς και πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα στη Λευκωσία, αφιερώνουμε τη νίκη μας στον φροντιστή μας Κρις που έχασε τον πατέρα του.

Αλήθεια η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη, όμως κάποιες φορές όπως σήμερα θέλεις μόνο αποτέλεσμα. Δεν περίμενα να παίξουμε και τρομερό ποδόσφαιρο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy