Αμφίβολοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι οι Πέδρο και Βασιλείου

Πέδρο και Βασιλείου αποχώρησαν τραυματίες πολύ νωρίς στο χθεσινό(22/8) παιχνίδι της πρεμιέρας του Απόλλωνα κόντρα στη Δόξα.

Στο 9΄και στο 16΄της αναμέτρησης έχασαν οι “γαλάζιοι” δύο βασικούς ποδοσφαιρισΕτές και πλέον όλοι ανυπομονούν για την κατάσταση τους ενόψει και πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη(27/8) κόντρα στη Σαπουρτάλο στο ΓΣΠ, αλλά και της συνέχειας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση του Πέδρο στο πίσω μέρος του αριστερού ποδιού και τον Βασιλείου να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η κατάσταση του Πέδρο κρίνεται πιο σοβαρή και όλοι ευελπιστούν να μην είναι σοβαρού βαθμού, όμως η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτη κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη. Όσον αφορά τον Βασιλείου ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έγινε αλλαγή προληπτικά.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν από το ΜRI που θα περάσουν οι δυο ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες, όπου θα διαφανεί το μέγεθος του τραυματισμού τους και θα οριστεί ο χρόνος αποθεραπείας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy