Άρης: Η πιο εντυπωσιακή προπόνηση στην καριέρα τους…

Οι νέοι ποδοσφαιριστές του Άρη πήραν μια πρώτη γεύση από τους οπαδούς του Άρη οι οποίοι βρέθηκαν στην προπόνηση στα Τρία Πέντε Πηγάδια κι… έφτιαξαν ατμόσφαιρα.

Πολύ ξεχωριστή είναι η απογευματινή προπόνηση του Άρη στα Τρία Πέντε Πηγάδια και γι’ αυτό φρόντισαν οι οπαδοί της ομάδας. Είναι εκεί, περιμετρικά του αθλητικού κέντρου στο οποίο προετοιμάζεται η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ, για να συμπαρασταθούν στους παίκτες αλλά και να μάθουν οι νέοι ποδοσφαιριστές την ιδιαίτερη σχέση αυτής της ομάδας με τον κόσμο της. Ανάβοντας πυρσούς, φωνάζοντας συνθήματα, οι οπαδοί του Άρη… έφτιαξαν ατμόσφαιρα, σα να βρίσκονται στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης». Για τους νέους ποδοσφαιριστές, η παρουσία των οπαδών στοιχειοθέτησε μεγάλη έκπληξη, οι παλιότεροι όμως φρόντισαν να τους ενημερώσουν σχετικά.

Όπως και να’ χει, αυτή η απογευματινή προπόνηση είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες και σίγουρα για κάποιους ποδοσφαιριστές, μοναδική αλλά και η πιο εντυπωσιακή στην καριέρα τους.

gazzetta.grΕΛΛΑΔΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy