Τα πρώτα 45 λεπτά στέρησαν τη νίκη από τον Απόλλωνα

Το πρώτο ημίχρονο στάθηκε εμπόδιο στον Απόλλωνα για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Δόξα στη σημερινή(22/8) πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού εξήλθε ισόπαλος με τη Δόξα 1-1!

Ένα πολύ κακό ημίχρονο για τον Απόλλωνα είχαμε στην πρεμιέρα σήμερα(22/8) κόντρα στη Δόξα στο Τσίρειο στάδιο. Οι “γαλάζιοι” μπήκαν νωχελικά στον αγώνα με τη Δόξα να καταφέρνει να βρίσκει τον τρόπο να αμυνθεί και να σταθεί απέναντι στους γηπεδούχους. Στο 9΄και στο 16΄είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον Απόλλωνα με τον Πέδρο και τον Βασιλείου να αποχωρούν και τους Φιλιώτη και Σάλαι να παίρνουν τις θέσεις τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το τραγικό λάθος του Μολ στο 34΄ που είδε τη μπάλα να περνά σε λάθος εκτίμηση του, κάτω από τα πόδια του και να μπαίνει στα δίκτυα με τη Δόξα να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 0-1 και τον Εγγλέζου να πετυχαίνει ίσως το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά για να ισοφαρίσει όμως έκανε την τρίτη του αλλαγή στο 52΄με τον Ματέι να μπαίνει στη θέση του Ψύχα, ενώ στο 55΄ο Νταμπό ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ντιγκινί. Μετά και την ισοφάριση ο Απόλλωνας εξασκεισαι μεγάλη πίεση στην εστία του αντιπάλου για να πετύχει το γκολ της νίκης κάτι που δεν ήρθε μέχρι και το ενενήντα του αγώνα.

Στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο με τον αγώνα να τελειώνει στο ισόπαλο 1-1 και τον Απόλλωνα να μην καταφέρνει να ξεκινά νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy