Να μπει νικηφόρα παρά τα προβλήματα

Με το δεξί θέλει να μπει ο Απόλλωνας στο νέο πρωτάθλημα που αντιμετωπίζει τη Δόξα σήμερα(22/8) στις 20:30 στο Τσίρειο στάδιο.

Ο Σοφρώνης Αυγουστή θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Μπενσοπ αλλά και του Αγκίρε, όπως επίσης και του ανέτοιμου Χάμπου. Απο εκεί και πέρα ο Γιαννιώτας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Ενσούε είναι επίσης εκτός αποστολής.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μολ, με τους Ρομπέρζ και Γιούστε στο κέντρο της άμυνας και το πιο πιθανόν τον Βασιλείου αριστερά και τον Πέδρο δεξιά στην άμυνα. Σακέττι κα Ντένιτς θα βρίσκονται στα αμυντικά χαφ. Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, Πίττας, Ντιγκινί θα επωμιστούν το βάρος στα άκρα της επίθεσης, με τον Ψύχα μάλλον να βρίσκεται στο κέντρο ως επιτελικός. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Νταμπό.

Οι επιλογές του προπονητή των “γαλάζιων” μετά και τις πέντε απουσίες δεν είναι πολλές με τους Σάλαι, Ματέι, Μάρκοβιτς και Φιλιώτης να βρίσκονται στον πάγκο και στους αναπληρωματικούς μαζί με τους δύο τερματοφύλακες, Δημητρίου και Παπαστυλιανού. Μαζί τους θα βρίκσονται και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy