“Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε, πρέπει να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι”

Φανερά απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος της σημερινής(22/8) αναμέτρησης κόντρα στη Δόξα, τόσο από το αποτέλεσμα αλλά περισσότερο για τους δύο ποδοσφαιριστές του, Πέδρο και Βασιλείου, που θα περάσουν όπως ανέφερε αύριο από MRI.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα. Σίγουρα το παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε από την αρχή. Φανήκαμε άτυχοι γιατί ξαφνικά άλλαξε η αμυντική λειτουργία Μας. Χάσαμε τον Πέδρο και τον Βασιλείου που είχαν προετοιμαστεί γι αυτό τον αγώνα. Χάσαμε τον έλεγχο μετά από αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε να κερδίσουμε.

Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα, στο ΓΣΠ να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε, πρέπει να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.”

Οι τραυματισμοί είναι μυϊκοί ή από κτυπήματα;

Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Περιμένουμε την αυριανή μέρα. Να δούμε πότε θα τους ξανά έχουμε. Θα περάσουμε από MRI για να δούμε την ζημιά.

Για τον Ενσούε;

Δεν είναι ώρα για να μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας. Θα δούμε πως θα πράξει η ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy