Απόλλων: Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Ο Απόλλωνας ενημέρωνει για τα εισιτήρια κόντρα στην Δόξα.

Η ανακοίνωση των “γαλάζιων”:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διαδικτυακή προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Απόλλων – Δόξα μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.
Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο αλλά ούτε και θα υπάρξει προπώληση στο Apollon Official Store βάσει του πρωτοκόλλου το οποίο ετοίμασε η ΚΟΠ σε συνεργασία με την ιατρική συμβουλευτική ομάδα.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Κανονικό: 12 ευρώ

Μαθητικό: 8 ευρώ

Παιδικό*: 1 ευρώ
* Η αγορά παιδικού εισιτηρίου είναι υποχρεωτική έτσι ώστε να είναι εφικτή η ιχνηλάτηση σε περίπτωση που θα θεωρηθεί αναγκαίο. Οι φίλοι της ομάδας μας θα πρέπει να καταχωρήσουν όλα τα στοιχεία κατά την αγορά παιδικών εισιτηρίων αλλά και κατά την είσοδό τους στο στάδιο.
Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο από πριν, να μην μεταβαίνουν στο γήπεδο.
Οι κάτοχοι της κάρτας ALL IN ONE δεν χρειάζεται να αγοράσουν εισιτήριο καθώς έχουν δικαίωμα εισόδου στη δυτική εξέδρα.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Τονίζεται ότι ισχύει αυστηρά η ταξιθεσία και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.
Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Θα λειτουργήσει συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου στο Τσίρειο Στάδιο.
Ωράριο λειτουργίας:

10:00-12:00
17:30-20:30

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στο https://theasis.cy.net/koa/el/home/
Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά. 

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους θεατές:
– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
– Ο κάθε θεατής προτρέπεται να χρησιμοποιεί μάσκα στις μετακινήσεις του, αλλά δεν θα υποχρεούται να φοράει αυτή ενώ θα είναι καθήμενος. Ωστόσο σε κλειστούς χώρους, επιβάλλεται η χρήση μάσκας.
– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.
– Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.
– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.
– Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού.
– Οι φίλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και τη Θύρα 2 της Δυτικής κερκίδας και τη Θύρα 4 της Ανατολικής.

 

– Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων.
Πληροφορίες για τους κατόχους κάρτας ALL IN ONE:
Οι κάτοχοι της κάρτας ELITE και VIP έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως φαίνονται στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα.


Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο των VIP.
Επιβάλλεται κατά την είσοδό τους να χρησιμοποιήσουν προστατευτική μάσκα.

 

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy