Τραυματίστηκε κι αποχώρησε από την προετοιμασία της Λίβερπουλ ο Τσαμπερλέιν

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Αλεξ Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν πρόκειται να χάσει τον τελικό της επόμενης εβδομάδας (29/08) στον Κομιούνιτι Σιλντ εναντίον της κατόχου του Κυπέλλου, Άρσεναλ, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στη διάρκεια της προετοιμασίας των πρωταθλητών της Premier League.

Την αποκάλυψη έκανε ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος υποστήριξε πως ο 27χρονος τραυματίστηκε σε μία διεκδίκηση της μπάλας στο προπονητικό κέντρο της Αυστρίας. Αργότερα, ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αγγλία, προκειμένου να ξεκινήσει η αποθεραπεία του.

«Μοιάζει να είναι παρόμοιος τραυματισμός με αυτόν του Χέντερσον, ακόμη δεν γνωρίζουμε το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός», τόνισε στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο Κλοπ και συνέχισε: «Το βέβαιο είναι πως θα παίξει σε αγώνα στη διάρκεια της προετοιμασίας, σίγουρα όχι με την Άρσεναλ, μετά θα δούμε. Το επόμενο ματς είναι πιθανότατα δύο εβδομάδες αργότερα, αλλά δεν ξέρω ακόμη.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy