Το πρόγραμμα του MotoGP αυτό το τριήμερο

Ο υπέροχος και ενίοτε επικίνδυνος «θίασος» του Moto GP παραμένει στην Αυστρία και στο Red Bull Ring, για το γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο του GP Στυρίας.

Με το βασικό πρωταγωνιστή του πρωταθλήματος των τελευταίων ετών Μαρκ Μάρκεζ και τη Honda του εκτός, τα προγνωστικά για τον αγώνα της Στυρίας προβλέπουν έναν αμφίβολο και πολύ συναρπαστικό αγώνα.

Την περασμένη εβδομάδα, η τρομακτική σύγκρουση των Μορμπιντέλι και Ζαρκό που παραλίγο να αποβεί μοιραίος και για τους Ρόσι / Βινιάλες, επισκίασαν τη νίκη του Ντοβιτσιόζο με Ducati αλλά και τη δεύτερη θέση του Μιρ με Suzuki.

Στον επερχόμενο αγώνα, εκτός του Μαρκ Μάρκεζ που δεν θα βρίσκεται στο grid, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ζαρκό, καθώς μετά το συγκλονιστικό του ατύχημα διαγνώστηκε με κάταγμα στον δεξί καρπό, υποβλήθηκε σε επέμβαση και αναμένεται η εξέτασή του από τους γιατρούς του Moto GP για το αν θα επιτραπεί η συμμετοχή του.

Σε κάθε περίπτωση οι αγώνας αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρων και μπορείτε να δείτε όλη την εξέλιξη από το Cosmote Sport 5 HD, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Παρασκευή, 21 Αυγούστου

10:55: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

15:10: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 15 Αυγούστου

10:55: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

14:30: Τέταρτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

15:10: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 16 Αυγούστου

15:00: Αγώνας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy