Τα εισιτήρια του Απόλλωνα κόντρα στη Δόξα

Με ανακοίνωση του ο Απόλλωνας ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας το Σάββατο(22/8) κόντρα στη Δόξα.

 

Αναλυτικά: 

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων από το πρωί της Πέμπτης (20/8) για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/08, 20:30) στο Τσίρειο Στάδιο στην Λεμεσό.

 

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους ΜΟΝΟ μέσω της υπηρεσίας ONLINE (ΕΔΩ) βάσει του πρωτοκόλλου το οποίο ετοίμασε η ΚΟΠ σε συνεργασία με την ιατρική συμβουλευτική ομάδα και ως εκ τούτου δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο αλλά ούτε θα υπάρξει προπώληση στο Apollon Official Store.

 

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα εισιτήριο και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

 

Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.

 

Σε πρώτη φάση, θα διατεθούν 300 εισιτήρια στην Δυτική κερκίδα και σε περίπτωση που εξαντληθούν, τότε θα διατεθούν εισιτήρια και στην Ανατολική κερκίδα.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:
Κανονικό: 12 ευρώ
Μαθητικό: 8 ευρώ
Παιδικό*: 1 ευρώ

 

*Οι φίλοι της ομάδας μας θα πρέπει να καταχωρήσουν όλα τα στοιχεία κατά την αγορά παιδικών εισιτηρίων. Επίσης, θα πρέπει να δώσουν τα στοιχεία και στις εισόδους τους σταδίου για σκοπούς καλύτερου ελέγχου και ιχνηλάτησης σε περίπτωση που θεωρηθεί αναγκαίο.

 

Σημαντικές Διευκρινήσεις:

 

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

 

Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου, μπορούν να το πράξουν στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα του αγώνα, από τις 17:30.

 

Επίσης η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο παρακάτω σύνδεσμο (ΕΔΩ).

 

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy