Αναβολή του αγώνα Εθνικός Άχνας – ΕΝΠ

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα Εθνικός Άχνας – ΕΝΠ.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος για αύριο Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ του Εθνικού Άχνας και της Ε.Ν., Παραλιμνίου, μετά από οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και σε συνεννόηση με την Ιατρική Συμβουλευτική ομάδα της ΚΟΠ, αναβάλλεται λόγω του ότι δύο ποδοσφαιριστές του Εθνικού βρέθηκαν θετικοί στον ιό COVID-19.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί πριν την Τετάρτη 26 Αυγούστου. Η ΚΟΠ θα επανέλθει για τη νέα ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Η ΚΟΠ  διευκρινίζει ότι, σε περιπτώσεις θετικών κρουσμάτων στον ιό COVID-19 σε ομάδες, η κάθε περίπτωση θα εξετάζεται ξεχωριστά και θα λαμβάνεται, η καλύτερη υπό τις περιστάσεις απόφαση, στο πλαίσιο των διατάξεων του Πρωτοκόλλου που έχει υιοθετηθεί και πρώτο κριτήριο τη διασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκομένων σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy