Στα play off του Champions League ο Ολυμπιακός!

Έφτασε «δώρο» στο λιμάνι. Η Μπάγερν έβγαλε νοκ άουτ τη Λιόν και έστειλε στα play off του Champions League τον Ολυμπιακό που εξασφάλισε Ευρώπη (τουλάχιστον) μέχρι τον Δεκέμβριο.

Τα καλά μαντάτα που περίμενε από την Πορτογαλία έλαβε ο Ολυμπιακός!

Οι… ευχές των Πειραιωτών έπιασαν τόπο αυτήν τη φορά. Αφού η Λιόν δεν έφτασε σε ακόμη μια υπέρβαση (μετά από αυτές κόντρα σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι) στο φετινό Champions League, καθώς αποκλείστηκε από την Μπάγερν Μονάχου, που επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πέρασε στον τελικό.

Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» γλιτώνουν την ταλαιπωρία και το άγχος του τρίτου και νοκ άουτ (λόγω της κατάστασης που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού) προκριματικού γύρου της διοργάνωσης της νέας σεζόν και θα κάνουν εκκίνηση από τα play off, τα οποία είναι προγραμματισμένα για 22/23 και 29/30 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, εξασφάλισαν την παρουσία τους στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο. Διότι σε περίπτωση που δεν περάσουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα παίξουν σε αυτούς του Europa League.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy