Πρόκριση στην παράταση και τώρα Λέγκια

Στο 94΄της παράτασης ο Τιάγκο μετέτρεψε σε γκολ την κάθετη πάσα του Μποτεάκ και έστειλε την Ομόνοια στον Β΄προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που θα βρει την Λέγκια στην Πολωνία!

 

 

Στο 53΄ο Ντούρις έχασε καλή ευκαιρία με σουτ μετά από γύρισμα του Μαυρία. Απέκρουσε ο Τσούπιτς. Στο 65΄ένα σουτ του Οτουμπάτζο ήταν καλό και έφερε ένα κόρνερ για τους Αρμένιους. Γενικά έλειπαν οι μεγάλες φάσεις από τις 2 ομάδες με το τέμπο να ήταν και πάλι εξαιρετικά αργό. Στο 92ο λεπτό μετά από κόρνερ η κεφαλιά του Ογκάνα έφυγε έξω.

Στο 94΄ο Μποτεάκ με κάθετη πάσα έδωσε στον Τιάγκο που έκανε το 0-1 για την Ομόνοια. Στο 96 η Αραράτ έμεινε με 10 παίκτες μετά την 2η κίτρινη στον Ουμάνες.

Στο 98 εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ έφυγε λίγο έξω. Στο 101 σουτ της Αραράτ κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ. Στο 105+2 ο Γκόμεθ με φοβερή εκτέλεση φάουλ είδε τον Τσούπιτς να κάνει μια μεγάλη επέμβαση.

Στο 118΄ο Κακουλλής έχασε σπουδαία ευκαιρία αλλά από καλή θέση έστειλε την μπάλα έξω.

ΑΡΑΡΑΤ (Νταβίντ Καμπάνια): Τσούπιτς, Αντόνιο (85΄ Σαχινιάν), Χουμάνες, Βακουλένκο, Μουνιός (111΄ Νταμτσέφσκι), Αλφόνσε, Γκουφράν (90΄+1 Αμπαρτζουμιάν), Νάρσινγκ, Λίμα, Ογκανά, Οτουμπάτζο (73΄ Σανόγκο)

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Γκόμες (91΄ Κούσουλος), Γκόμεθ, Μαυρίας (81΄ Λοΐζου), Τιάγκο (103΄ Τζιωνήε), Κακουλλής, Ντούρις (67΄ Μποτεάκ)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy