«Προπονητής ο Κούμαν, δεν φεύγει ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε στο Barca TV ανακοινώνοντας την συμφωνία με τον Ρόναλντ Κούμαν αλλά και την λίστα των παικτών που δεν θα φύγουν από την Μπαρτσελόνα, όπως οι Μέσι, Ντε Γιονγκ, Γκριεζμάν και άλλοι.

Ο Μαρία Μπαρτομέου με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, θέλοντας να ρίξει τους τόνους: «Ο Μέσι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, το έχει πει αρκετές φορές. Επίσης μίλησα με τον Κούμαν και μου είπε ότι θέλει πάνω του να στηρίξει το πρότζεκτ του» ενώ ανακοίνωσε ουσιαστικά την συμφωνία με τον Ολλανδό τεχνικό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Όσον αφορά τις αλλαγές στο ρόστερ είπε: «Θα πουλήσουμε ορισμένους παίκτες το καλοκαίρι γιατί είναι ώρα να ξεκινήσουμε ένα νέο πρότζεκτ στην Μπαρτσελόνα. Οι Μέσι, Τερ Στέγκεν, Λεγκλέτ, Σεμέδο, Ντε Γιονγκ, Γκριεζμάν και Ντεμπελέ δεν είναι προς πώληση. Επίσης είχαμε προτάσεις για τον Ανσού Φάτι αλλά ούτε αυτός είναι προς πώληση».

Μιλώντας για τις εκλογές είπε: «Κάνουμε τις εκλογές τον Μάρτιο ώστε η διαδικασία να προχωρήσει ομαλά. Δεν θα παραιτηθώ».

Επίσης αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι, όπου παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα: «Η Μπαρτσελόνα έχει πρόβλημα και πρέπει να θέσουμε όριο στους μισθούς. Λόγω του κορωνοϊού, τα έσοδα μειώθηκαν και έτσι πρέπει να μειώσουμε και τους μισθούς των ποδοσφαιριστών, ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε νέους παίκτες».

Επίσης ρωτήθηκε για τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ λέγοντας: «Βρισκόμαστε σε επαφές με την Ίντερ πριν την διακοπή. Εκεί διακόπηκαν οριστικά οι συζητήσεις. Θα μιλήσω με τον νέο προπονητή για το θέμα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy