Κάλεσμα στους Αελίστες από Θεόδωρο Αντωνίου

Ανάρτηση από τον Θεόδωρο Αντωνίου προς στους φίλους της ΑΕΛ είχαμε πριν από λίγο στα social media με την οποία τους καλεί να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Χωρίς πολύ μεγάλη ανάλυση τα πιο κάτω προς όλους τους ΑΕΛίστες. Οι διακοπές τελειώνουν σιγά σιγά. Η χρονιά που διανύουμε είναι σημαντική, αφού η ΑΕΛ βαδίζει στο ενενηκοστό έτος ένδοξης ιστορίας της και θα δώσει μάχες παντού, με πολύ πάθος όπως λέει και το φετινό σλόγκαν μας.

🟡🔵 Οι τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας 90€, 190€ και 900€ είναι ανά κατηγορία οι πιο χαμηλές όλων των εποχών και αυτό δεν έγινε καθόλου τυχαία.

🟡🔵 Ο κάθε ένας ΑΕΛίστας θα πρέπει λογικά να έχει στο μυαλό του ένα δικό του ξεχωριστό, διαφορετικό λόγο για να έχει στο πορτοφόλι του το Εισιτήριο Διαρκείας του.

🟡🔵 Η προσπάθεια και οι αλλαγές φανερές όπως μας λέτε εσείς οι ίδιοι. Υπάρχει θέληση και όρεξη με πρωτοστάτη τον Πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.

Πραγματάκια θα γίνουν κι άλλα. Θέλουμε όμως να νιώθουμε ότι δεν τα κάνουμε απλά και μόνο επειδή πρέπει να γίνονται, αλλά επειδή πίσω μας υπάρχουν χιλιάδες που θα στηρίξουν τον Ντούσαν Κερκεζ και τους παθιασμένους ποδοσφαιριστες μας.

👉 ΟΛΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy